Café-Verhuur

    De Monnik

    Zuidkade 84

    9203 CP  Drachten

    Tel. 06-405 52 778
email

   www.cafeverhuurdemonnik.nl

Mogelijkheden: Arrangementen met Italiaans, Chinees buffet of buffet 'De Monnik'! Voor maximaal €32,50 p.p. kunt u samen met uw gezelschap gedurende 4 uren onbeperkt drinken en een warm buffet nuttigen. Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt ook gewoon het café reserveren en voor een gemiddeld bedrag vanaf €16,00 per persoon (uitgaande van 4 uren) onbeperkt consumpties aan de bar bestellen.

We hebben keuzes uit de volgende menu's: Italiaans, chinees of Buffet 'De Monnik'. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak.

 

Voor de huur van de ruimte betaalt u in principe niets! Het hangt er wel van af welk dagdeel u wilt boeken en met name met hoeveel personen u wilt komen. 

Informeer gewoon even naar de mogelijkheden en je moet de ruimte gezien hebben. Ook is de uitbreiding inmiddels gereed. 

Als u een duidelijk beeld wilt, kunt u dus beter even bellen of langskomen. Dat kost helemaal niets en dan kunnen we even nader kennis met elkaar maken.

 
Wij reserveren in principe voor niet minder dan 20 personen. De prijs die we hanteren hangt onder andere af van het dagdeel, duur en aantal mensen.

 

Wij zorgen als café voor het personeel en wij maken alles schoon. Daar betaald u niets extra's voor. U kunt tegen een schappelijke prijs onze karaokeset of spijkerslaan huren. En heeft u andere wensen dan moet u gewoon even bellen.

 

Tenslotte mag u uw eigen (koude) hapjes en muziek meenemen.

Te verhuren aan/voor:

 

* Familie

* Vrienden

* Collega's

* Receptie

* Sporters

* Reünie

* Verenigingen

* Vergaderingen    

* etc.

 

Ook thema avonden:

 

* Karaoke

* '70, '80 , '90

   muziekparty

* Bingo

* Voetbalfeestjes
* Hollandse avond

* Meidenavond

* etc.

 

 

 

muziekparty’